UA MarketЛьвівJUB-УкраїнаСтаттіНовинка!!! Ремонт Природніми Екологічно Чистимим Матеріалами!!!
Контакти
Ми в соціальних мережах

Новинка!!! Ремонт Природніми Екологічно Чистимим Матеріалами!!!

Використовуючи синтетичні фарби, штучні будівельні або оздоблювальні матеріали, ми навіть не підозрюємо, яка небезпека таїться в нашому будинку або офісі.

Ми використовуємо синтетичні фарби, штучні будівельні та оздоблювальні матеріали: підлога з ламінату або синтетичного ковроліну, вінілові шпалери, штучні декоративні штукатурки, акрилову і латексну фарбу, пластикові вікна, меблі з ДСП або з синтетичними лаками.

Ми самі завдаємо шкоди своєму власному здоров'ю: наші квартири, будинки і офіси насичуються токсичними хімічними речовинами, такими як ароматичні вуглеводні, полівінілхлорид, фенолформальдегід, толуол, бензол та іншими.

Дослідження показали, що всередині нашого житла може бути більше 1500 шкідливих хімічних сполук в значних концентраціях!

Все це веде до розвитку алергічних, простудних, онкологічних і шкірних захворювань.

Відрадно, що останнім часом все більш очевидна зацікавленість людей у поліпшенні екології їх власного середовища проживання. Настав час подбати про здоров'я своєї родини і почати використовувати оздоблювальні та декоративні матеріали з безпечних природних складових. Саме натуральні нешкідливі матеріали дозволять нам дихати "вільно".

Наша компанія пропонує натуральну природну вапняну фарбу, виробництво якої здійснюється на основі гашеного вапна-природнього матеріалу, BIO APNENA:

сприятлива для навколишнього середовища вапняна внутрішня фарба для стін; наноситься валиком; розбавляється водою, має характерний запах вапна та проста для нанесення; володіє сильними дезінфікуючими властивостями і зупиняє зростання цвілі на стінах натуральним способом, стійка до сухого тертя, а також відрізняється високою паропроникністю;

- сильний дезинфікуючий ефект

- натуральний фунгіцидний та бактерицидний захист

- простота нанесення

- висока паропроникність

- характерний свіжий запах

-не містить розчинників, пластифікаторів та формальдегідів

- гіпоалергенна

- без запаху

- сприяє створенню мікроклімату

Для того, щоб максимально відчути ефект від вапняних матеріалів слід дотримуватись технології, а саме після того, як будинок поштукарений вапняно-цементною штукатуркою вже можна наносити вапняну фарбу, але поверхня після фарбування буде шорохувата так як штукатурка містить пісок. Для того, щоб поверхня була гладкою використовується вапняна шпаклівка "штук"(старт, фініш, супер-фініш), після чого поверхню візуально не можливо буде відрізнити від так званого "євро-ремонту". Тонувати вапняну фарбу, щоб не порушити її властивості допускається тільки сухі пігменти, але можливе тонування рідними барвниками "DIPI" до легких пастельних відтінків. При фарбуванні та шпаклюванні в жодному разі не використовувати ніяких грунтівок, так як вони утворюють плівку на стіні і весь процес буде нарушено. Грунтом виступає розведена фарба у певному співвідношенні.

Порівнянно з традиційними матеріалами(старт, фініш гіпс та акриловими фарбами), у приміщеннях де використовувались вапняні матеріали набагато легше знаходитись і краще дихається, так як вапно є природнім дезинфектором, якийпостійцно сушить основу і не дає розвиватись плісняві.

Також наша компанія пропонує висококваліфікованих будівельників, які якісно виконають ремонт вапняними матеріалами за доступну ціну. Які мають досвід роботи за кордоном, де власне вапняні матеріали вже давно є передовими у оздобленні житлових приміщень.

Звертайтесь до нас і ми надамо якіну консультацію по використанню вапняних матеріалів, а також якісно:

- допоможемо при виборі фарби, штукатурки та пігменту

- виконаємо роботи у короткі терміни та з високою якістю

Контакти:

Київ, Львів: 067 990 55 80 Назар, якщо ж ви з іншого регіону також звертайтесь за цим телефоном

12 грудня 2014
© 2013 - 2024 JUB-Україна Поскаржитися на зміст
Зробити сайт
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market